”De-a arhitectura în școala mea” BRAȘOV- HEROES *** Ediția a 4-a

 Duminica, 11 iunie, orele 10 în Zona de agrement a lacului Noua are loc cea de-a patra ediție a evenimentului BRAȘOV- HEROES, în care poți deveni erou pentru Brașov!

Fundația Comunitară Brașov și Asociația ”De-a arhitectura” te invită să faci parte din programul de anvergură:  ”De-a arhitectura în școala mea”, devenind susținător al acestui proiect!

Sprijină colegii tăi din acest program și vino la parcul Noua să ne distrăm împreună!

https://www.facebook.com/events/314867082275760/?acontext=%7B%22source%22%3A5%2C%22page_id_source%22%3A1498901770396628%2C%22action_history%22%3A

 ”Un erou este cineva care ia fiecare şansă de a schimba ceva în bine. Excelenţă, la început o acţiune, devine un obicei. Lucrurile simple, întreprinse în mod constant, cu viziune şi integritate, transformă omul obişnuit într-unul extraordinar. Perseverenţa pare o cursă lungă, cu linia de finish greu de atins, însă fiecare mic obstacol ce îl depăşim ne creşte determinarea. Suntem ceea ce facem în mod repetat.”

Omul EMPATIC, deschis către ceilalți, prinde CURAJ când vede că nu este singur în lupta spre acceptare, spre mai bine. Acest lucru îl face să devină DINAMIC, să acţioneze GENEROS pentru şi alături de ceilalţi. Este dedicat unor cauze și indiferent de obstacolele din jurul lui, este PERSEVERENT. Asta pentru că ştie că lucrurile importante se realizează prin exerciţiu. Ştie că dărnicia nu stă în a da mult, ci în a da la timp. Iar mulțumirea pe care o simte când îl sprijină pe celălalt îi activează o BUCURIE PURĂ DE A TRĂI.
Și anul acesta aceasta am ales cauze care trăiesc prin valorile cărora echipa Braşov Heroes le este dedicată.

Cauze care vorbesc despre curajul de a lua atitudine când alţii tac. Care oferă cu generozitate suport necondiţionat. Care creează experiențe cu riscul de a nu fi confortabili. Ediţia aceasta vorbim despre oameni dinamici care înving dizabilităţi. Dăm încredere celor care înfrunta ziua de mâine cu perseverenţă, chiar dacă nu ştiu ce e dincolo de azi. Și oamenilor care vorbesc din suflet despre bucuria pură de a trăi, prin empatie. Poți susține aceste cauze alergând pentru ele la cursa cu obstacole a comunității sau printr-o donație.

Tu cum alegi să susții valorile în care crezi?”

Detalii pe link-urile:

https://www.youtube.com/watch?v=tRF4KCetzzc

http://www.de-a-arhitectura.ro/despre/misiune-si-istoric/

http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/