Târgul Liceelor – 2017

Sute de elevi de gimnaziu din Brașov își aleg în această perioadă liceul, iar pentru a lua decizia cea mai bună, însoțiți de părinți și profesori, ei au venit, astăzi la Brașov Business Park, la deschiderea Târgului Liceelor 2017, eveniment aflat sub coordonarea Inspectoratului Școlar Județean Brașov. 

La deschiderea târgului au fost prezente oficialități ale județului Brașov, în frunte cu doamna prof. Ariana Oana Bucur – secretar de stat în Ministerul Educației Naționale, doamna Mirela Blemovici – inspector școlar general, dl. Ion Negrilă – inspector școlar general adjunct, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, directori și profesori ai celor 41 instituții de învățământ liceal și profesional care și-au expus oferta. Printre cei prezenți la acest eveniment s-a aflat și doamna deputat Roxana Mînzatu care cu această ocazie a felicitat învățământul brașovean și rezultatele obținute de acesta.

Reprezentanții Liceului Vocațional de Arte Plastice Brașov au fost și ei prezenți la acest eveniment cu un stand ce a atras privirile multor vizitatori, mai ales a celor mulți doritori să urmeze cursurile liceului nostru începând din această toamnă !

Târgul liceelor rămâne deschis astăzi între orele 10.00-18.00 și mâine, între orele 10.00-13.00. Evenimentul își propune să consilieze și să informeze elevii și părinții cu privire la procedura și oportunitățile de înscriere și admitere la liceu.

Galeria foto o puteți vizualiza acceând pagina noastră de Facebook !